DA CAPO OPNIEUW NAAR LEUVEN GEWEEST IN HET KADER VAN HET 30 JARIG BESTAAN!

In het kader van de viering van ons 30 jarig bestaan is Seniorenorkest Da Capo Rosmalen uitgenodigd door de Seniorenraad Leuven om samen met de bevriende Leuvense Senioren Muziek Vereniging de Opening van de Leuvense Seniorenweek te verzorgen.

Per touringcar vertrokken op donderdag 17 november 2016 omstreek 08.00 uur richting Leuven, waar het ontvangst comité al klaar stond. 

Na de koffie met croissant ging het in groepen naar het museum M of een stadswandeling maken. Enkele leden gingen op eigen gelegenheid Leuven verkennen.

's-middags hebben we met enkele afgevaardigden van de L.S.M.V. de lunch gebruikt. daarna gingen richting de Minnepoort.

Beide verenigingen verzorgden het openingsconcert. Het was een groot succes en vele Leuvenaren waren enthousiast over ons optreden.                       Na afloop van het concert waren wij uitgenodigd voor een officiële receptie in het Stadhuis van Leuven, maar in verband met tijdnood is het verplaatst naar het Theatercafé van de Minnepoort.                                                                                 Het was een erg gezellig samenzijn waarbij ook enkele Schepenen van de Stad Leuven aanwezig waren.

Het net zoals tijdens de viering van ons 25 jarig bestaan een geweldige dag geworden, waarvoor ook onze echtgenoten/partners uitgenodigd waren, die het ook erg naar hun zin hebben gehad.